Arto Satosen vaaliviesti

Arvoisa lukija!

Tämä viesti keskittyy tänään alkaviin eurovaaleihin. Euroopan parlamenttiin valitaan 13 meppiä, joilla on nyt enemmän valtaa kuin koskaan. Hyvä meppi voi toimia sekä paremman Euroopan puolesta, että Suomen etujen ajajana. Suomalaisia meppejä on vain 2 prosenttia kaikista mepeistä, joten kannattaa valita osaavia ja kyvykkäitä henkilöitä.

Oma valintani on Jari Andersson, jonka olen tuntenut lapsesta asti. Jari on toiminut pitkään johtavassa roolissa Sastamalan kuntapolitiikassa. Jari on laajalti arvostettu rehtori, joka tunnetaan periksiantamattomuudestaan. Jari uskaltaa puolustaa omia arvojaan, eikä häviä massaan Euroopan parlamentissakaan. Jarin kärkiteema on nuorten asioiden kuntoon laittaminen Euroopassa. Tämä on todella tärkeä asia juuri nyt, kun nuorisotyöttömyys on monissa Euroopan maissa pahin vitsaus. Jarilla on näyttöä siitä, että hän osaa laittaa nuorten asiat kuntoon!

Kokoomuksella on 20 hyvää ehdokasta, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva ehdokas. Kokoomuksen vaalitavoitteet ja ehdokaslistan löydät alla olevista linkeistä. Jo tänään voi äänestää paremman Euroopan puolesta!
Kokoomuksen eurovaalisivut
Kokoomuksen eurovaalijulistus

Vaaliterveisin,
Arto Satonen

 

Comments are closed.