Arto Satosen viikkoviesti – Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen

Arvoisa lukija,

Ennakkoäänestys alkaa huomenna, joten haluan tässä viestissä kertoa teille miksi olen asettunut ehdolle eduskuntaan kaudelle 2015-19 ja mitä on numeron 114 takana.

Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen

Suomi on edelleen hyvinvointimittareilla mitattuna yksi maailman parhaista maista. Ja tietenkin tämä on paras maa meille suomalaisille, kuten kenraali Adolf Ehrnrooth on meitä opettanut. Samaan aikaan olemme kuitenkin se EU-maa, joka on viime vuosina velkaantunut nopeimmin. Vientivetoinen Suomi ei ole vielä saavuttanut sitä ulkomaankaupan tasoa, joka meillä oli ennen vuoden 2008 romahdusta ja se on aiheuttanut pysyvän rakenteellisen alijäämän talouteemme.

Suomi kaipaa kipeästi lisää yrittäjiä, menestyviä yrityksiä, työtä ja työpaikkoja. Kaiken perusta on se, että suomalaisen työn kilpailukyky laitetaan kuntoon. Se on edellytys sille, että pystymme myymään suomalaisia tuotteita ja palveluita maailmalle. Vain talouskasvun kautta voimme rahoittaa hyvinvointimme. Työttömyydestä ja syrjäytymisestä on kovaa vauhtia tulossa iso yhteiskunnallinen ongelma. Nyt on kriittinen hetki saada työllisyys uuteen nousuun.

Pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta on paras yhteiskuntamalli maailmassa. Haluan jatkossakin elää maassa, jossa jokainen voi vanhempien varallisuudesta riippumatta käydä kouluja niin pitkälle, kuin rahkeita riittää. Lääkäriin pääsee, kun sitä tarvitsee ja jossa arvokas vanhuus turvataan kaikille. Suuri osa maailman maista ei kykene takaamaan yhtäkään näistä asioista omille kansalaisilleen. Suomi on kyennyt, koska se on maailmanmarkkinoille pärjännyt.

Nyt on aika tehdä rohkeita, vastuullisia ja kipeitäkin päätöksiä, jotta voidaan pitää kiinni siitä mikä on kaikkein tärkeintä. Tähän olen valmis ja siksi olen ehdolla. Haluan myös antaa oman panokseni sen puolesta, että Pirkanmaa huomioidaan nykyistä paremmin valtakunnallisessa päätöksenteossa. Näiden asioiden edistämiseksi pyydän tukeasi.

Arto Satonen
Nro 114

Ps. Kotiympäristössäni kuvattu arvomaailmaani ja tavoitteistani kertova video löytyy tämän linkin takaa.


Arto Satonen
arto.satonen@eduskunta.fi
050-5113110

 

Comments are closed.