Arto Satosen kampanjassa mukana: Antti Teivaala

Arto Satonen tekee – ei vain puhu

Olen seurannut Arton eduskuntauraa mielenkiinnolla, ennen kaikkea Arton toimintaa maa- ja metsätalouden näkökulmasta. Ilman merkittävää omaa maaseututaustaa hän on pystynyt perehtymään hyvin maaseudun kehitykseen ja ongelmiin. Kokoomuksen maa- ja metsätalousvaliokunnan valiokuntavastaavana oli pakko ottaa kantaa asioihin ja ensin ottaa niistä selvää.

Tässä onkin Arton vahvuus. Poliitikon työ on perehtyä ja selvittää. Se on ihmisten tapaamista, asiantuntijoiden haastattelua sekä oman asiantuntijaverkoston luomista. Viime vuosina kaikki Kokoomuksen painavat kannanotot esim. metsätalouden verotusta ja muita merkittäviä asioita koskien ovat pitkälti tulleet julki Arton kautta. Puolueen maaseutuvaltuuskunnan puheenjohtajuus antoi tälle vankan pohjan.

Arto tuntee koko Pirkanmaan ja ymmärtää elävän maaseudun merkityksen koko maakunnalle. Toisaalta Arton vahvat visiot kehittyvästä ja kasvavasta Tampereen keskusseudusta koko maakunnan moottorina on uskottava ja todellinen. Tampereen ja ympäryskuntien on uskallettava kasvaa ja kehittyä. Ottaa entistä suurempi osa koko maan sisäisestä muuttoliikkeestä.

Suurimman eduskuntaryhmän puheenjohtajana on sitten ollut lopullinen näytönpaikka. Kaikki politiikkaa tuntevat tietävät, että ryhmän puheenjohtajuus on isojen poikien paikka, politiikan ammattilaisten kesken hyvin arvostettu. Poikkeuksellisen vaikeassa hallitustilanteessa Arto on saanut pidettyä ryhmän toimintakykyisenä ja sekä isot että pienet asiat hallinnassaan. Näytöt on annettu ja uudet tehtävät odottavat!

Antti Teivaala
Ylöjärven kaupunginhallituksen jäsen
monien luottamustehtävien mies

 

Comments are closed.