Pienituloisten työn verotuksen kevennys tervetullut

Tiedote

10.9.2015

 

Kokoomuksen Satonen: Pienituloisten työn verotuksen kevennys tervetullut

 

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen pitää tervetulleena hallituksen päätöstä keventää pieni- ja keskituloisten verotusta ensi vuonna.

”Hallituksen päätös korottaa työtulovähennystä 450 miljoonalla eurolla on merkittävä kädenojennus pieni- ja keskituloisille”, Satonen alleviivaa.

 

Hän korostaa, että tässä taloudellisessa tilanteessa kaikki työn vastaanottamisen ja teettämisen kannustavuutta lisäävät toimet ovat kannatettavia. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja lisää, että samaan aikaan on tärkeää, että valtion talouskuri pysyy tiukkana tulevina vuosina.

”Suomi on elänyt viimeiset vuodet velaksi, eikä tämä kehitys voi jatkua loputtomiin. Jotta hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja koulutus voidaan säilyttää laadukkaina myös tuleville sukupolville, seuraavat vuodet on elettävä menokehyksen mukaisesti”, Satonen muistuttaa.

 

Satonen korostaa, että hallitus tekee myös merkittävän panostuksen vaalikauden aikana osaamiseen, koulutukseen ja innovaatioihin, joihin kohdennetaan vaalikauden aikana noin 800 miljoonaa euroa eli noin puolet strategisiin kärkihankkeisiin varatuista 1,6 miljardista eurosta.

”Tutkimukseen ja innovaatioihin kohdistetuilla panostuksilla luodaan edellytyksiä siihen, että suomalaisille saadaan uutta työtä ja maahan talouskasvua”, Satonen päättää.

 

Lisätietoja:

Arto Satonen

050 511 3110

 

Comments are closed.